STER-training (Rots en Water training)

banner_training

Wat is STER-training (Rots en Water)?

STER-training (Sterk, Trots, Evenwichtig, Rustig) is een weerbaarheidstraining voor jongens en meisjes van 10 – 14 jaar (groep 7/8 en de eerste klas van de middelbare school) die willen werken aan hun zelfvertrouwen en willen leren stevig op eigen benen te staan. De STER-training is gebaseerd op de principes uit de wetenschappelijk bewezen Rots & Water training.

Deze training is waardevol voor alle kinderen die hun ‘Rots’-kwaliteiten (dat is: weten wat je wilt en hiervoor gaan) en ‘Water’-kwaliteiten (dat is: zoeken naar verbinding en meebewegen met een ander) verder willen leren ontwikkelen.

In een gemengde groep gaan de kinderen gedurende 8 weken vooral fysiek aan de slag met het ontdekken van hun eigen kracht en het zoeken naar de verbinding met de ander.  Door actief bezig te zijn binnen de groep vergroten kinderen hun sociale vaardigheden, die ze direct ook in andere situaties kunnen gaan gebruiken. Naast deze vaardigheden is de training ook gericht op het vergroten van de eigen weerbaarheid. Aan dit alles wordt gewerkt door middel van spel en fysieke oefeningen, soms afgewisseld met korte groepsgesprekjes, waardoor kinderen zich beter bewust worden van hun lichaam, hun eigen grenzen en die van de ander.

De training wordt gegeven door Jenneke van den Dries, een  gecertificeerde  Rots en Water trainer, die vanuit eigen ervaring in de onderwijspraktijk een passie heeft om deze training aan kinderen te geven.

Wat maakt deze training zo effectief:

–          Kleine groep waardoor kinderen veel van en met elkaar leren.
–          Veel persoonlijke aandacht
–          Begeleiding door een ervaren trainer
–          8 x 75 minuten trainen
–          Wekelijkse mail over de training voor ouders / verzorgers

Praktische informatie:

Tijd:                    Donderdagmiddag 16.15 – 17.30 uur
Data:                  29 februari, 7, 14, 21, 28 maart, 4, 11 en 18 april
Locatie:              Gymzaal Bergman – Bergweg 10 te Goes

De kosten van deze training zijn € 205,- (incl. BTW)
Dit is inclusief telefonische intake vooraf.

Schrijf hier uw kind snel in, de training gaat van start wanneer er voldoende inschrijvingen zijn.


(Klik op de afbeelding om de flyer te openen)