Welkom bij Praktijk Spark! Wat leuk dat jij hier komt kijken!

Mijn naam is Jenneke van den Dries. Ik ben kindercoach in Heinkenszand en heb een passie om ouders, kinderen en jongeren te coachen en te begeleiden.

Naast dat ik al ruim 10 jaar werkzaam ben in het basisonderwijs merk ik de laatste jaren dat mijn hart sneller gaat kloppen van meer individuele aandacht gericht op datgene wat kinderen en jongeren verder kan helpen in hun ontwikkeling. Daarom heb ik naast mijn baan als leerkracht een eigen praktijk als Kindercoach. Ik heb de stap genomen om mijn hart te volgen door de opleiding Kindercoach te gaan doen. Dat wil ik graag doorgeven aan kinderen en ouders: volg je hart en maak je eigen keuzes!

Ik begeleid kinderen en jongeren die niet weten waar ze goed in zijn, die van zichzelf geen fouten mogen maken, onzeker zijn, veel piekeren, kortom de verbinding met zichzelf kwijt zijn.  In een ontspannen sfeer gaan we samen ervaren dat goed goed genoeg is en leer ik je dat je in jezelf mag geloven. Door het herkennen van dat kritische stemmetje en te ontdekken wat je echt graag wilt en hiervoor te mogen kiezen heb je een sterke basis om te leven met (meer) vertrouwen, liefde voor jezelf en met een sterke mate van autonomie (innerlijk leiderschap).