Jongerencoaching

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en zit je niet lekker in je vel? Word je gepest? Weet je niet waar je goed in bent, pieker je teveel, ben je bang dat je dingen niet kunt, kun je moeilijk in slaap komen of heb je het gevoel dat iedereen leuker is dan jij? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik ga jou helpen om jezelf te leren kennen met al jouw talenten en kwaliteiten en samen gaan we kijken op welke manier  hoe we deze talenten in kunnen zetten zodat jij jezelf weer krachtig voelt en je je eigen keuzes durft te maken! Jij hebt de regie over jouw leven en jij bent ook de enige die iets kan veranderen in het omgaan met moeilijkheden.

Kennismakingsgesprek

Je kunt per mail of telefonisch contact met mij opnemen voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kennismakingsgesprek mag ook telefonisch plaatsvinden, net wat jij fijn vindt. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we waar jij mee zit en na afloop bedenk jij of je bij mij wilt komen voor een coachingstraject! Mocht je het coachingstraject met mij willen ingaan dan mail ik jou of je  ouders na afloop het intakeformulier.
Dit gesprek duurt maximaal 30 minuten.

Intakegesprek

Gedurende dit gesprek nemen wij het ingevulde intakeformulier door om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wat jij wilt bereiken tijdens de coaching.

Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Dan is het noodzakelijk dat minimaal één van je ouders meekomt naar dit gesprek, zodat ik ook van hen hoor wat zij van de coaching verwachten. Ben je boven de 16 jaar? In dat geval heb ik enkel een handtekening van allebei je ouders nodig onder het intakeformulier om een traject van start te laten gaan.

Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur.

Coachingstraject

Gedurende 5 à 6 sessies gaan wij samen kijken naar wie jij bent, waar je goed in bent, wat je graag wilt bereiken en wat jouw dromen zijn. We gaan kijken welke kwaliteiten jij al in huis hebt die je kunnen helpen om je doel te bereiken. Jij staat centraal en we doen dan ook alleen maar dingen die jij wilt. Ik ga jou helpen om je eigen kracht en motivatie te ontdekken! Dit doen we door creatief of fysiek bezig te zijn, door een spel te spelen of door te praten.
Wat ik met jou bespreek is vertrouwelijk en zal alleen in overleg gedeeld worden met je ouders.
Een coachingssessie duurt 1 uur.

Evaluatie

Tussentijds en/of na afloop plannen we, wanneer daar behoefte aan is, een evaluatiemoment in. We staan dan stil bij hoe het gaat.