Ervaringen van anderen

Vertrouwen in mezelf

Hulp zoeken vond ik heel erg lastig en moeilijk maar toen kwam terecht bij Jenneke. Vanaf het moment dat ik haar belde voor een afspraak had ik een goed gevoel en kreeg ik er vertrouwen in dat dit goed moest komen. Tijdens de kennismaking voelde ik mezelf heel erg op mijn gemak en kon ik voor het eerst mijn verhaal doen. Eindelijk had ik het idee dat iemand mij begreep en dat het niet gek is om faalangst te hebben.

Tijdens de intake hebben we verschillende oefeningen gedaan en ben ik de faalangst gaan accepteren. Jenneke vroeg mij na de intake of ik verder wilde en daar was geen twijfel over mogelijk. Dankzij de oefeningen die we deden en de gesprekken die we voerden heb ik vertrouwen gekregen in mezelf en behaalde ik mijn diploma. Dit was mij zonder deze coaching nooit gelukt.

Coachee (21 jaar)

Fijne aanpak

Wat een fijne aanpak heeft Jenneke in haar coaching! Er is een heldere structuur en een mooie positieve benadering. Voor het kind heeft ze goede methodes om structureel verder te komen. Ook nu we enkele maanden na de laatste sessie zitten, kan er samen met onze dochter gemakkelijk teruggepakt worden naar de tips. Het gesprek en de omgang met onze dochter is daardoor veel beter geworden. Je leert er als ouders ook veel van!

Jenneke heeft een goed plan van aanpak en een heldere communicatie. Echt een aanrader om je kind beter te leren omgaan met spanningen en zijn of haar eigenschappen!

Ouders van coachee (11 jaar)