Trainingen

banner_training

Op woensdag 4 maart starten wij (bij voldoende belangstelling) met de nieuwe STER-training (Sterk, Trots, Evenwichtig, Rustig) voor jongens en meisjes van 10 – 13 jaar (groep 7/8 en de eerste klas van de middelbare school) die willen werken aan hun zelfvertrouwen en willen leren stevig op eigen benen te staan.

Deze training is waardevol voor alle kinderen die hun ‘Rots’-kwaliteiten (dat is: weten wat je wilt en hiervoor gaan) en ‘Water’-kwaliteiten (dat is: zoeken naar verbinding en meebewegen met een ander) verder willen leren ontwikkelen.

In een gemengde groep gaan de kinderen gedurende 7 weken onder leiding van twee ervaren trainers (man & vrouw) vooral fysiek aan de slag met het ontdekken van hun eigen kracht en het zoeken naar de verbinding met de ander.  Door actief bezig te zijn binnen de groep vergroten kinderen hun sociale vaardigheden, die ze direct ook in andere situaties kunnen gaan gebruiken. Naast deze vaardigheden is de training ook gericht op het vergroten van de eigen weerbaarheid. Aan dit alles wordt gewerkt door middel van spel en fysieke oefeningen, soms afgewisseld met korte groepsgesprekjes, waardoor kinderen zich beter bewust worden van hun lichaam, hun eigen grenzen en die van de ander.

De training wordt gegeven door Rienk den Toonder en Jenneke van den Dries, allebei  gecertificeerde  Rots en Water trainers, die vanuit hun ervaring in de (onderwijs-)praktijk een passie hebben om deze training aan kinderen te geven.

Wat maakt deze training zo effectief:

–          Kleine groep waardoor kinderen veel van en met elkaar leren.
–          Veel persoonlijke aandacht
–          Begeleiding door 2 ervaren trainers (man & vrouw)
–          7 x 75 minuten trainen
–          Ouderavond vooraf (op woensdag 26 februari van 19.30 – 20.30 uur)  waar ouders ook ervaren wat Rots en Water is.
–          Wekelijkse mail over de training voor ouders / verzorgers

Tijd:                      Woensdagmiddag 16.00 – 17.15 uur
Data:                    4, 11, 18, 25 maart, 1, 8 en 15 april.
Locatie:                Gymzaal MFA Mannee de Krul – Hilleweg 3 Goes

De kosten van deze training zijn € 185,- (incl. BTW)
Dit is inclusief telefonische intake en informatieavond.

Schrijf uw kind snel in, wij gaan van start wanneer er voldoende inschrijvingen zijn.(Klik op de afbeelding om de flyer te openen)